hemsida

SLUTA säg att du är trött hela tiden
Det hjälper dig INTE. 


En av frågorna jag oftast får är hur jag håller mig pigg. Eller kanske hur man blir pigg. Här kommer mina top 3 tips på hur jag fortsätter vara en pigg person. Ej i ordning såklart. Alla är fanken lika viktiga. Trust Me.
Och Du, snälla, gör digsjälv en tjänst:

1. Jobba med det du ÄLSKAR.
- Det finns ingenting som ger mig så mycket energi som mitt arbete. Jobbar man med någonting man älskar får man energi genom arbetet. Detta kan ju såklart appliceras på andra saker utöver jobb. MEN jobb är en otroligt viktig del i mitt liv, så det blir automatiskt mitt ställe att faktiskt ladda min livsglädje. 

2. Ät bra
- Kosten, den här jädra kosten. Men den är A och O. Håller jag mig borta från mejeri, röttkött och godis generellt så flyger jag fram. För mig funkar det toppen bra. Men jag är inte superstrikt. En bra balans är såklart det bästa. Men mejeri går ofta fetbort för min del. 

3. Sov så många timmar som DU behöver.
- Jag behöver rätt mycket sömn. Gärna 8-9 timmar faktiskt. Då mår jag som bäst, sen är det i princip omöjligt att få till alla dagar i veckan. Speciellt om det finns någon som kallar på ens uppmärksamhet.. haha, kärlek ni vet. Men någongång i veckan försöker jag sömnboosta mig. Då somnar jag gärna vid 20 snåret och sover till 7. Jupp. Hur många timmar behöver du? En av mina närmaste behöver inte mer än 5 timmars sömn och klarar sig utmärkt på det. 

Nu ska jag unna mig. SheetMasks. For life.

XO, Tofva

 

Jag vill plocka godbitar!

Vision board, blommor, inspo och PEPP!

Likadana färger, alla i samma kulör!


Drömkontor. It's coming!

Jag har faktiskt tömt ett rum här hemma. Här sitter jag just nu.. i ett tomt rum typ, MEN det ska få bli lite piff här snart. Tänk er den rosa kulören på väggarna härinne, vet ni hur fint det skulle vara? Jag försöker klura ut om jag ska byta till en Apple dator. Känns bättre med en större skärm om jag ändå sitter här långt in på nätterna? 

Förvaring känns VIKTIGT. Alla fula rullar måste jag kunna gömma ni vet, haha. Allt som gör mig peppis och inspirerad ska stå framme dock. Kan man få fixa det nu nu nu nuu!

Så galet galet galet pepp på det här. 
Ni gör det möjligt! Glöm inte det!

XO, Tofva

Kan vara den mest dramatiska rubriken i världshistorien? 
Nejdå, nu är det jag som är DRAMA.
Har pysslat lite med en sida pararellt med den här som du är inne på just nu. Så jag behöver era tankar och åsikter- Tycker ni att sidan fungerar bra här? Det händer att jag får en del klagomål på att det inte alltid funkar att shoppa i Shoppen. Sånt är ju göööööööör störigt! Har det hänt dig?

-Tell me Tell me Tell me-

Så eventuellt blir det en liten flytt framöver, ni behöver inte göra någonting såklart! Bara att följa med!

Ha en underbar söndag godingar!
Xo, Tofva

Bild från Sparkle & Shine Darling

Listor hörrni. Det är fanken den bästa presenten jag kan ge migsjälv. Listor och återfukande ansiktsmasker, haha.
Igår kväll började jag att lista ner saker jag ska genomföra under kommande tiden...Jag ska klippa och klistra fram en Vision Board. Jag tror på sånt såklart. Om du kan visualisera det så kan du såklart nå dit du vill. Hur tänker du kring det?
Skriver ett längre inlägg om just Vision Boards när min är klar.  Jag har ofta så många tankar och ideér kring saker och ting att det är otroligt skönt att få speca ner allt och framförallt påminna mig om vart jag är påväg och vart jag vill. 

"Where your attention goes, your energy flows."

Nu ska jag börja stryka på listan! 
Vad tror ni om inlägg i veckan? Mat & Pepp? 
S H O O T !
Wish me luck! XOXO, T

Etiketter: superlady

I samarbete med Lekmer.se gick jag lös idag under förmiddagen. Det största fyndet jag klickade hem var bannemej Tobbes Trollerilåda.
Här hemma har jag en snart 7 åring som håller på med trolleri dagarna i ända, så den här tror jag verkligen blir uppskattad! Återkommer med vad han tyckte!
Hoppas han inte trollar bort mig, haha. 
Dessutom var den på REA! -16%! Passa på! Pepp! 

Ville tipsa er om den här just nu eftersom den var till så bra pris. Ni får vänta och se vad jag klickade hem mer. Wiii! 
Leksaker hörrni, ibland undrar jag om jag tycker att det är roligare att köpa de än vad barnen gör. MEN vem ÄLSKAR inte shopping! 

Happy Lördag på er älsklingar!
XO, Tofva

 

Etiketter: samarbete barn

Yum Yum Yumiiie

Tänk att jag fick åka till det här magiska stället. Tänk att jag får krama på någon som tar mig till de mest magiska platserna. Någon vet verkligen vad jag älskar och uppskattar. Någon har lyssnat och verkar aldrig sluta heller. Får jag nypa mig igen nu? Här, på Fosch fick jag njuta av dessa godbitar. Magiskt. Det smakade magiskt. Om ni vill kila förbi och fika hittar ni detta underbara ställe på Löjtnantsgatan 8 i Stockholm.

Rätt mycket som känns magiskt just nu faktiskt. Det här var en av mina bästa veckor i livet. Jag har levt i en dröm de senaste dagarna. Livet går upp och ner, men alltså just nu pekar mycket upp upp upp upp upp!


Pinch me. 

Älsklingar, min Alla Hjärtans Dag igår- MAGISK!!!!!
Magisk på alla möjliga sätt, får lixom fortfarande nypa mig i armen. So much L O V E.

Jag checkade in på mitt favoritställe Hotel BirgerJarl och där möttes jag av en av deras sviter. Super gullig personal och de stavade tom mitt namn rätt på välkomst kortet.
JOOO, för mig är det en stor grej, för de flesta stavar fel! 

Spana in min första VLOGG. Ja, du läste rätt- VLOGG. AS IN YOUTUBE VLOGG. I den här lilla snutten visar jag hur min svit såg ut. Kul ju!

Det som jag älskar med Hotel Birger Jarl är att det ligger mitt i smeten, fast endå lite avsides. Nära till allt typ. Mottagandet är alltid magiskt och jag längtar redan tills jag får komma tillbaka!

Har ni spanat in Vloggen?
Vad tycker ni?
Mer rörligt material?

Xo,Tofva

MINDSET

READY SET GOAL.

Fanken, jag brände ur mig rejält igår. Vände ut och in på allt jag hade och jobbade inte supersent, men sent. Allt för att komma på banan igen, vissa tar långa bad, jag ritar.
Sålänge det funkar för dig eller hur, det är det som är viktigt. Egentligen handlar det om att känna sigsjälv. 
Innan jag släckte lampan igår sa jag högt: 

"Det blir en bra dag imorgon!"

Vet ni? Det blev en bra dag. Jag var trött som bara den, men jag vågade tänka utanför boxen, tog tag i dagen och lät den inte bara glida mig ur händerna. Nurå? Vad händer nu? Jo, för min del är det en del samarbeten som ska till ikväll. SÅÅÅ löjligt peppad på detta. Allt går om man villl. JO! Det måste bara vara så. Säger det igen, mindset. It's my mindset.

Stäng inga dörrar, ha de på glänt och när du är redo sparkar du bara in dem, en efter en. Stå upp för vad som är viktigt för dig. Gör du det på rätt sätt får du med dig folk på banan. LIvet ska inte slösas bort. Livet ska tas vara på. Varje dag är inte en dans på rosor, men jag kan uppskatta varje dag på något sätt och det är jag övertygad om att du också kan göra. 

Tro på D I G S J Ä L V . 
Du har makten över mer än vad du tror. 

XO, Tofva

Typ som bilden, mitt weekend mode.

Hur min helg var? Vilken helg? Har det ens varit helg? Inte hos mig iallafall. Det har jobbats och vabbats loss, allt i ett. Å ni som har barn i samma ålder som mig vet hur svårt det är att ens få gå på toaletten ensam... My brain is KAOS den här söndagen i februari. Den är K A O S.

Ge mig styrka.. Um jo. Så känns det nu. Tänk att viss tajming aldrig slår fel och när man trott att man varit förberedd så kommer det tusen nya saker. Min hjärna just nu ladies, not looking that great kan jag säga. 

KAOS. Jag måste lista ner, andas ut och göra en sak i taket. Det blir för mycket ibland och DAMMNNNN vad den här veckan blev just det. Jag har typ sovit 4 timmar på hela helgen. Fresch, i feel so fresch. Vaknat en gång i timmen för att kolla mailen och om någon ringt. Alltså NEJ. SÅ får jag inte göra mig mot migsjälv. Absolut inte. Jag gillar det ju inte. Not worth it.. Så skärpning Tofva, skärpning. Let shit go.

Jag har totalt glömt bort att ta hand om migsjälv mitt i allt. Bara kört på, vilket är skit. Nä hörrni, jag måste ta tag i detta nu.
Det sjukaste av allt är att jag hunnit möblera om hela lägenheten, ingenting står på samma plats längre. Men vips så har jag ett helt rum att kalla kontor, inte en liten plätt längre! 
Så visst finns det saker att fira!
Men ibland måste man också få säga STOOOOOOP!!!

Hur var er helg?
Förlåt har inte ens hunnit svara er på Instagram eller mail.
Men det kommer nu under kvällen! Promise!
Kram på er

Är du som mig med det här med sömnen? 
Den är inte alltid prio 1. Det finns så mycket annat jag också vill göra, samtidigt. Ibland undrar jag om jag gör saker samtidigt tom, ahha. Min hjärna sover aldrig. 

Jag borde egentlgen gå och lägga mig vid 21, har alltid varit en sån människa som mår absolut bäst med nästan fööör många timmars sömn. 21.00 - 7:00 då är jag i mitt ESSE!
Igår blev nästan en sån kväll.. somnade med barnen och vaknade till runt 21 snåret, men började såklart svara på lite mail och Instagramma... Så var vaken en timme till iaf..MEN jägarns vad skönt det är när man lägger sig i tid. Håller ni inte med?! 

Idag flyger jag i princip fram ju! Inget känns omöjligt!
Så slutsats- En dag i veckan ska jag sova ikapp. Punkt. 

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!