Jag har tydligen snöat in på apor.
Vad tycker du? I'm in LOVE.

WEEKEND MOOOOD!
Vem hade du helst delat en sån här drink med?

Alltså tipsen som finns hos ELLE om dessa fantastiska rosa drinkar. Oh snap! Så fina! 


Jag skulle kunna namnge en hel drös.
Vintern hörrni, vad är det för skit egentligen?
Nä, jag strejkar. Fyller mina tankar med ljusa färger och vägrar November grått. 

Hua. Vad drömmer du om idag?
XO, T

 

Lugg eller inte?

Vilken tycker ni mest om?

Jag gör det här för er, mina systrar.

Shit just hit the fan. Så modiga, starka, grymma kvinnor som vågar att dela med sig, som tar ställning och som är SÅ J**** less på att hålla käft. Har du kikat i ditt feed de senaste dagarna? Bra. Då ser du hur verkligheten ser ut. It's sick. Förändringen är här. Du är en del av den resan. Vi är inte påväg, vi är redan där. Det händer just nu.
Vi tar inte skiten. Så med det sagt, världens största Power boost till er som vågar berätta, som delar och som står upp för varandra.
Som Grynet hade sagt, TA INGEN SKIT. På tal om skit, det är vidrigt hur lite jag läser om detta på nyhetssidorna. Om knappt något?! Det är intressant hur man kan göra tusentals uppslag om en man i Hollywood, men inget kring män i media Sverige? Wtf hände där?! Häromdagen hörde jag den vidrigaste historien. Ang hur vissa män tror att de kan hjälpa oss med jobb för de har de rätta kontakterna, man "ska bara" följa deras instruktioner först. Tänker på de kvinnor som inte vågat säga nej, som inte vågat riskera, som inte vågat sätta livet på spel... eller de som vågat säga nej, men där nej inte mottagits.. Så äckligt. Så vidrigt. This makes me SICK. Det vi gör är nödvändigt. Vi förändrar. Vi vågar. Vi är bäst. På alla tänkbara plan #metoo

De senaste 3 åren har jag troligtvis spenderat fler kvällar jobbandes framför datorn än vad jag haft "ledig tid". Inte mig emot. Tvärtom. Det har gett mig helt sjukt mycket kraft och energi. När man inte sett alla jobbtimmar som jobb, utan mer som nöje, terapi, kreativitet och med det fått ett galet driv. Jag får ett galet driv av att rita. Det är en del av personen jag är idag. Ibland önskar jag att det skulle funnits mer pepp, fler likasinnade som inte ser sitt jobb som jobb utan faktiskt en typ av livsstil. Något man är. Något man andas. Något man verkligen brinner för. I mitt liv har jag träffat ett fåtal sånna människor, de växer inte på träd så att säga. Om ni bara visste hur många gånger jag hört "passa dig så du inte blir utbränd", för mig är det tvärtom, jag känner mig utbränd när jag inte får rita, inte vara sprudlande, energisk, skrattig, vara migsjälv, utan någon som ska anpassas. Alla är olika, men tänk vad härligt det hade varit om andras rädslor skulle sluta skita ner ens speed. Det är likadant om man har mycket energi, då har man adhd, på automatik typ. Man bara antar att det är så för att personen i fråga är glad, pigg och energisk. Eller så är det för att man trivs med det man lägger de flesta timmarna på dygnet på?! Just a thought. Låt aldrig någon säga att du är för mycket av någonting. Var den du är, är du på rätt plats i livet så backar dom dig. De talar inte om för dig allt du borde dämpa. De boostar. So, with that said, Go kick some ass. Du vet att du kan.❤️

Ni är några som frågar om jag ska öppna webshopen igen. Vad önskar ni för motiv isåfall? 

Pssst! Giveaway på Rosa Prinsessa's Instagram.
Du är med eller hur? Vinsten? Äsch, ett personligt familjeporträtt. Go Go Gooo Såklart!
Xo, T
Ps. Stockholm, ni följer mig mest i sociala medier.. jag tror vi ses snart. Eller tror gör jag inte. Jag vet. Håll utkik för mer info! Wiiii!

Vissa helger blir som man tänkt sig och andra helger inte. Vissa dagar blir som man tänkt sig och andra dagar inte. Det handlar om prioriteringar. Ja, så är det. Den här helgen kom ett uppvaknade för min del. Jag måste börja prioritera. Jag måste börja prioritera så jag kommer på den vägen jag önskar. Inte hålla på att svänga av hela tiden. Fast ibland behöver man också svänga av, bara för att kolla gpsen.Är jag rädd att köra vilse eller?! 
För vilse är inget läge jag önskar stanna en längre stund i. Ibland kan det vara bra att vara lite vilse. Det är okej. Samla ny kraft för att sedan köra ut på banan igen. Då hittar man vägen till slut. Promise.
Men just den här helgen önskar jag kanske att jag hade priorterat på annat sätt. I need to get it together. Eftersom det är något jag vill så behöver jag priotera. Så då får jag göra så. Prioritera. Alla människor har saker att jobba på. Så är det. MIn stora grej i livet är det här. Alla människor har 24 timmar. ALLA. XO, T

International Girl Day today! GOOD MORNING!
Vill ge er alla en stor fet kram.
Glöm ALDRIG att du är bäst. På riktigt.
B Ä S T !