67D3636F-6611-4245-A46B-25C5290D76D6

FULL OF IT., ENERGI

Jaha, då sitter man här igen. Skulle bara öppna datorn lite snabbt ni vet.. när barnen lagt sig.
Men jag blir så galet taggad av mitt jobb. Jag ser så många möjligheter att jag knappt vet vart jag ska börja. Det är ju toppen! Samtidigt är det min fälla, jag behöver lära mig många saker. Bla det här med att inte vara så impuslig... att kanske tänka en extra gång eller någon extra dag innan jag bara drar på mig tonvis av jobb. Å samtidigt så älskar jag att ha mycket att göra. Vad heter ordet jag letar efter? Ja just det, balans. Det är den där balansen, så sjukt hårfin. 
Ingen människa är perfekt & jag är långt ifrån. Jag har många bra sidor men också dåliga. Precis som dig. Precis som vem som helst.
Det gäller bara att man lär känna alla sidor, att man kan känna igen när dom är på g. 
Till er som alltid tror att jag är glad jämt. Jag är absolut inte glad JÄMT, men oftast. Jag mår oftast bra, men har såklart riktiga SKIT dagar också, precis som du också kan ha. Men jag tycker nog inte synd om migsjälv i längden, jag borstar av mig rätt fort & vänder oftast bland i samma veva..så att säga. Livet är så kort sägs det & vi vet inte hur länge vi vara med om det här fantastiska. Så varför inte göra det bästa av situationen. Jag känner ingen som har ett perfekt liv. Men jag känner många som generellt har en postiv inställning till saker. Till livet.
2017 ska jag skratta mer, umgås mer med vänner, vara mer strukturerad, fortsätta älska min familj som jag gör, fortsätta med träningen & kosten som jag gör & fortsätta drömma om de där mål jag en dag ska nå. Ett nytt år behöver inte handla om att ALLT ska förändras & att man ska bli en ny person.. GUD, FY FANKEN, där snackar vi ångest.. För mig betyder ett nytt år tid att reflektera över det som varit, vad vill jag ta med mig in i det nya året & vad väljer jag att inte ta med. Det visar sig.. eller hur?
Tro på digsjälv & vad du är kapabel till.
YOURE MAGIC.
XO, Tofva

Etiketter: pepp healthy

  • Johanna » THIS IS YOUR YEAR:  ”Hej! Alltså min hud ett tag, Jag fick sånt hemsk acne och alla tjatade på mig a..”

  • Helena » Hudvård?:  ”Just nu kör jag på produkter från Inglot - verkligen super! Annars gillar jag Cl..”

  • Amelie » JAG LANSERAR EN BRICKA!:  ”ALLTSÅ JAG ÄR SÅ TAGGAD!!!! du är bäst på alla sätt o vis, på riktigt! ✨ ”

  • Ann-Karin » CASA ROSA:  ”De är Så roligt å följa dig! Man blir såå glad. Men fick en känsla att du separe..”

  • Pauline » MIN VEGANVECKA:  ”Hej! vad härligt det låter och ser ut! Jag vill bara tipsa om att man superenkel..”

-