67D3636F-6611-4245-A46B-25C5290D76D6

NÅGRA TIMMAR KVAR..

Idag är det sista dagen på 2016, ingen kan väl ha missat det va? Hur underbart?
Huuuur underbart med en ny härlig start imorgon bitti? Jag har taggit inför det här så otroligt länge. Ok, det var kanske lite överdrivet. Men jag har iaf längtat efter ett nytt år. Jag kommer gå in i det här året med en hel drös bra energi & fina mål. Mål som handlar om att få alla pusselbitar på plats. Jag vet vilka jag behöver ta bort, lägga till eller flytta lite på. Det blir ett spännande år. Brukar ni läsa era horoskop?

Såhär lyder mitt inför 2017 enligt Elle.
Här kan du läsa om ditt.
Vattumannen
20/1–18/2
Under stora delar av det här året dras du i två olika riktningar: den ena styrs av Saturnus, som tycker att du ska bygga vidare på det du redan har, och den andra av Jupiter, som menar att du gör bäst i att bara lämna allt bakom dig och börja om med något bättre. Båda planeterna har rätt, men på olika sätt. Det har tagit dig – och Saturnus – väldigt lång tid att ta er dit ni befinner er nu. Förmodligen fler år än du vill erkänna, men låt oss säga att resan påbörjades i början på 2000-talet, eller till och med ännu tidigare. Det handlar om din livsinställning, din syn på hur världen borde se ut, vad du tycker är rätt och vad du vill åstadkomma. Alla jobb du har haft och alla förhållanden har varit stadier längs samma väg, som leder mot ett och samma mål. Du har redan klarat av det mesta av det du föresatt dig, så Saturnus tycker inte du ska sluta nu. Jupiter menar att alla resor ska hjälpa dig att komma till insikt och växa längs vägen, men att du faktiskt har tappat intresset de senaste månaderna och bara lunkar på. Det är dags att stanna upp och ta en ny väg. Sammantaget säger de här planeterna att det inte är för sent att göra stora och långsiktiga förändringar. Om det finns något annat du hellre skulle göra, gör det. Man lever bara en gång.

Jupp, så ser det ut då.. Minns förra årets horoskop jag läste & jag skrattade rätt högt. Jag kan säga att jag inte skrattar lika högt nu i efterhand då mycket faktiskt blev så. Horoskop är rätt kul tycker jag, de kan också vara otroligt olika beroende på vilken sida du läser ifrån.. just saying.... haha
2016, hejdå, 2017- hello,
Xo, Tofva

Kommentera gärna: