67D3636F-6611-4245-A46B-25C5290D76D6

#METOO

Jag gör det här för er, mina systrar.

Shit just hit the fan. Så modiga, starka, grymma kvinnor som vågar att dela med sig, som tar ställning och som är SÅ J**** less på att hålla käft. Har du kikat i ditt feed de senaste dagarna? Bra. Då ser du hur verkligheten ser ut. It's sick. Förändringen är här. Du är en del av den resan. Vi är inte påväg, vi är redan där. Det händer just nu.
Vi tar inte skiten. Så med det sagt, världens största Power boost till er som vågar berätta, som delar och som står upp för varandra.
Som Grynet hade sagt, TA INGEN SKIT. På tal om skit, det är vidrigt hur lite jag läser om detta på nyhetssidorna. Om knappt något?! Det är intressant hur man kan göra tusentals uppslag om en man i Hollywood, men inget kring män i media Sverige? Wtf hände där?! Häromdagen hörde jag den vidrigaste historien. Ang hur vissa män tror att de kan hjälpa oss med jobb för de har de rätta kontakterna, man "ska bara" följa deras instruktioner först. Tänker på de kvinnor som inte vågat säga nej, som inte vågat riskera, som inte vågat sätta livet på spel... eller de som vågat säga nej, men där nej inte mottagits.. Så äckligt. Så vidrigt. This makes me SICK. Det vi gör är nödvändigt. Vi förändrar. Vi vågar. Vi är bäst. På alla tänkbara plan #metoo

Kommentera gärna: