67D3636F-6611-4245-A46B-25C5290D76D6

OM JAG SOVER?

Hur det går att sova
8 timmar per natt?


Ok, let's make one thing clear... Det här med att jag skulle släcka lampan och somna kl 22:00 kunde jag i princip glömma samma kväll som jag sa att jag skulle göra det. MEN med det sagt så har jag trots allt skrapat ihop 8 timmar varje natt. Rätt bra va? Jag försöker iallafall vara redo att lägga mig vid 22. GRYMT! 

"Ingen tröttis är pepp!"

Innan julledigheten var jag uppe till långt efter 23 ibland. Ja, ni hör ju. Vem orkar det i längden? INGEN. Inte jag iallafall. Hur går det för er?

Maten lagar jag varje dag, fortfarande mycket grönsaker, smoothies osv. Imorgon är det fredag och då ska jag baka med min lilla mini. Mysigt och lite fredagsgott!
 Mitt mål är alltså INTE att på något sätt gå ner i vikt, utan mer att jag ska orka med livet och med mig själv. Kosten är verkligen A och O för min del. Hur tråkigt det än må låta. Snart är vi inne på vecka 3 på 2018 och det känns bra. 

Om det är något jag önskar lägga till i livet är det energi. Inte att jag har brist på den, utan att jag önskade att fler kunde bidra med energi. Det är verkligen någonting jag saknar i stan jag bor i. Jag saknar storstadspulsen, möjligheterna och eviga optimister. Vet du vart jag kan hitta det? Ring mig! HAHA!

Glöm fanken inte att INTE sluta med saker som gör dig glad, som får dig att må bra och som gör att du tar dig ur små eller stora svackor. Så när saker faller på plats- fortsätt med dina "nya" rutiner. Ta rutinerna på allvar. Att må bra är en daglig grej, något jag jobbar på dagligen. Självklart kommer det dåliga dagar också. Men för min del blir de absolut färre om jag sköter mitt välmående. Be smart..

Så med det sagt, imorgon är det fredag. Två dagar kvar att sova 8 timmar om natten. Troligtvis fortsätter jag på det här spåret. Varför?
För att livet är för jägarns trevligt att waste bort på trötta dagar. Och en till grej:

"INGEN VILL HÖRA HUR TRÖTT DU ÄR. INGEN!"

Vi är alla lika trötta. Kom igen. Många av oss är mitt i småbarnslivet. ALLA är trötta. Men vad hjälper det om det enda man nämner är hur trött man är. En klok människa sa till mig en gång: Ingen vill fika med en bitter jävel, INGEN. Det är sant ju. Man orkar någon gång. Men trust me, Någon gång måste man ta sitt ansvar också..
Gör något åt det istället. Sluta klaga på trötthet och sluta fokusera på saker som är fel. Det finns garanterat saker som är bra. No doubt. Om inte, ändra något då. Time is f'n ticking. 

AMEN!
 

XO, Tofva

Kommentera gärna: