67D3636F-6611-4245-A46B-25C5290D76D6

SUPER PANCAKE MOM

Det var längesen jag grät så mycket som ikväll. Tårarna bara rann ner, Jag kunde inte hålla emot. Anledningen? Talang på TV4. Ja, du läste rätt. Det är något som gör mig så glad bara när kids tror på dem själva. Och sen toppar man det med löjligt stolta föräldrar. Min mini här i soffan måste ju ha funderat varför jag grinade och klappade händerna samtiidigt, haha. Yes, Ameriican långt ut i fingertopparna!
 Bjuder på den.

"Don't be less if you want to be more!"

Barn är bra på det där, att boosta sig själva. Här hemma får jag ofta höra att de är bra på många olika grejer. Men ofta är vi vuxna så generösa mot oss själva? Inte lika ofta va?'
Kan vi inte bara lova varandra att bli bättre på det.
Jag berättar ofta för mig och andra vad jag är bra på, No shame. Ikväll var jag är jävel på att göra panncakes och under dagen var jag grym på att baka med minisarna trots lite jobbiga telefonsamtal. Vi gör alla det bästa vi kan. Det bästa vi kan just nu.

Jag har börjat hitta punkter jag kan fokusera på för att göra jobbiga stunder bättre. Ett ljus när det stundtals kan kännas lite mörkt. Det är inget att skämmas för. Snarare tvärtom. En bra grej är att gå tillbaka till är den där jädra magkänslan, Jag både älskar och hatar den stundtals om jag ska vara ärlig.

"Don't mess with your magkänsla! "

Men genom magkänslan lugnar jag också mig själv. 
Den är trygg. Den vet. 

Så med det sagt. Vi vuxna borde lära oss mer av kidsen. Fånga de där underbara ögonblicken och bära med oss dem under dagarna, veckorna, månaderna och åren. 
Barnen gör oss till bättre människor. 

Världens största kram till er alla. Tro på dig själv. 
Läste det här idag:

"Meningen med livet är att hitta sin gåva och sen ge bort den."

Lämnar er med den. Alla har vi en gåva. Share it. 
XO, Tofva
 

Kommentera gärna:

Bloggarkiv