67D3636F-6611-4245-A46B-25C5290D76D6

HEJDÅ PLAST. HEJ GLAS.HEJ DRÖMKÖK! 

Mitt drömkök!'

Hur svårt ska det vara att få till? Mindset. Joho! Men vi börjar lite enkelt va.. små steg....... jag börjar med hur jag ska förvara maten..... detaljerna först va? Haha.

Jag började liiite lätt förra året med att få bort mer och mer plast från hemmet. I år ryker alla äckliga matlådor, plastflaskor, pappersförpackningar och plastbyttor. In med mer glas.
Det är bättre för naturen och bättre för kroppen! 

Mitt kök just nu här är fult, jo, det är fult. Jag behöver piffa upp det. Jag vill ha ett American style kök. Mitt drömkök.
En ö i mitten, kakburkar i glas på ön. en fin sparkling lampa ovanför. Höga stolar runt.. ja, något åt det hållet.
 

Så, nya mål är satta för 2018. Just nu är mitt kök minst sagt lite kaosigt. Men nu vet jag iallafall vad jag vill ha. Eftersom det inte finns plats för ett skafferi så skaffar jag fristående hyllor och sätter upp. Vill ha sånna där som står från golvet och uppåt tror jag, men inte riktigt bestämt mig än.
Tipsa mig gärna om ni kan komma på någon fin. 

Bra mat har en central plats i livet och jag planerar på att hålla det så framöver också. Det är kul att se vad man kan slänga ihop på rätt få råvaror och jag tänker att man blir mer inspirerad av att laga mat om det är mer lätt tillgängligt. En dröm är att barnen ska växa upp och kunna laga bra mat. Att det ska gilla att laga mat. Det vore fantastiskt!

XO, Tofva

Rachel Parcell hade det mest drömmiga köket! Ska bli såååå kul att se det nya som hon och hennes man bygger i Utah!

Kommentera gärna:

Bloggarkiv