67D3636F-6611-4245-A46B-25C5290D76D6

HITTA DIN MAGI

Illustration gjord av mig. Inspirerad av:
Klänningen som skapades av fantastiska Frida Jonsvens och bars av den vackra Carolina Gynning.

I Love life. I do my best. 

De senaste månaderna har jag reflekterat över livet på så många olika sätt. Jag har gått igenom både det ena och andra. Hoppas så att jag kommer ur starkare än någonsin. Men det vet jag att jag gör. På något sätt så reser jag mig alltid. Måste vara amerikanen i mig... JUST KIDDING. 

Jag har nära till känslor, nära till gråt, nära till skratt. 
Jag vill trivas, utvecklas, komma vidare och nå drömmar. 

Under 2018 vill jag ta kliv framåt. Inte paus, inte bakåt, bara framåt. Tiden är inne för det. Så enkelt är det. 

Det gäller lixom bara att samla kraft, skriva listor och börja stryka.. Jag behöver tydliga rutiner i mitt liv, ordning och jag behöver även planera in roliga saker att se fram emot. 

Den här veckan ska jag göra roliga saker. Det gäller lixom att boka upp sig på roliga grejer när man fyller år. Det gäller även att börja boka in saker på helgerna jag inte har barnen.
Jag har vilat så det räcker nu. Nu vill jag börja leva igen. Kanske tar jag en tur ner till Göteborg snart och träffar gamla vänner. Gamla älsklingar. 

Livet går upp och ner. Jag gör det bästa jag kan. Har gjort det väldigt länge och tycker faktiskt att jag klarar det jävligt bra. Självklart blir jag ledsen ibland. Såklart man blir ledsen ibland. Det blir alla. Och det här med att leva varannan vecka utan sina minisar, det lär jag aldrig vänja mig vid. MEN sålänge alla mår bra så är jag så tacksam och glad för det.

Det är det viktigaste av ALLT. 

Som jag sagt tidigare, det finns alltid saker att vara glad och tacksam för. Det gör faktiskt det. OCH det är bra att vara jätte ledsen ibland. På något konstigt sätt kommer man närmare sig själv, Jag har ärligt talat inte gråtit mycket i mitt liv, så hela det här gråtandet är ganska nytt för mig. Rätt befriande. Men också väldigt märkligt. 

Livet är fint. Det är faktiskt det. 
Och Man gör det bästa Man kan.
Hur är ditt liv just nu? How you doing today?
Den frågan ställer jag mig själv varje kväll numera.
Det är svårt att ljuga för sig själv lixom, haha. Känns det inte rätt i magen när man svarar, så gör det inte det. DÅ äre dags att ta tag i skiten. Må bra! Det här är ditt liv och det reflekterar sig på alla andra i din omgivning också, Mår du bra mår dina nära bra också., Det är en regel. Hos mig iallafall. 

2018. Let's do this!
Ta hand om er.

XO, Tofva
 

Kommentera gärna:

Bloggarkiv