67D3636F-6611-4245-A46B-25C5290D76D6

CREATE THE LIFE YOU WANT TO LIVE

Det här livet hörrni- Vad drömmer du om?
Hur vore det om allt du någonsin velat ha en dag stod där, precis framför dig? Att du faktiskt "turned into" den där personen som du alltid gillat, som du i grund och botten är, du kanske har träffat någon som plockat fram alla godbitar hos dig själv, eller så skiter du i det och lever själv om det är det du vill, ska det verkligen vara omöjligt?  Livet ska ju levas.


Ju äldre jag blir ju oftare träffar jag människor som är nöjda, de har nöjt sig eller?
Allvarligt, jag vill ha samma grejer som när jag var yngre. Mina drömmar har inte förändrats. Men nu är frågan hur mycket man kan påverka? Kan man påverka livet tror ni?

SÅKLART MAN KAN!

Jag är en sån där som gärna boostar sönder migsjälv med postivit tänkande, men inte på ett falskt sätt, jag kan inte vara falsk- jag blir hellre tyst och rätt lam då (ok, på mitt egna sätt hahaha) Men jag låtsas aldrig vara postiiv om jag inte känner mig positiv. Det finns ingen riktig vits med det. Positiv är jag för min egna del, för det är min personlighet. Den är inte till för att vara någon docka som ska underhålla andra, haha. SORRY.

Generellt sätt har jag ABSOLUT fler glitter dagar än grå dagar- Y E S !!!! Hur är du i ditt humör? Ditt generella humör alltså? Är du en peppelini? Kan inte du ringa mig isåfall? HAHA. Jag behöver fler peppilinisar och EV en assistent som kan hjälpa mig varannan vecka med mina projekt.

ELLER så söker jag ett bollplank. Gärna i STHLM. Jag behöver puls, goda luncher, inspiration och ett storstadstänk. Om det inte vore för mina minsar hade jag aldrig bott här nu. Nope, not a chance in hell. Jag vill LEVA. Så framöver får vi se, kan man bo 50% i en stad och 50% i en annan? Såklart man kan.

Mina minisar värderar jag över allt annat. Jag pratar inte, skriver gärna inte och exponerar inte mina minisar i mina kanaler. Det är ett valt jag gjort och så kommer det att fortsätta vara. Vilket känns rätt för min del.. Det är ju upp till var och en helt enkelt. 
Lite som livet i sig, livet är upp till var och en. 
Frågan är ju:

VAD VILL DU GÖRA AV DIN TID HÄR?

XO, Tofva
 

Kommentera gärna:

Bloggarkiv