67D3636F-6611-4245-A46B-25C5290D76D6

RUN RUN RUN 

Typ som bilden, mitt weekend mode.

Hur min helg var? Vilken helg? Har det ens varit helg? Inte hos mig iallafall. Det har jobbats och vabbats loss, allt i ett. Å ni som har barn i samma ålder som mig vet hur svårt det är att ens få gå på toaletten ensam... My brain is KAOS den här söndagen i februari. Den är K A O S.

Ge mig styrka.. Um jo. Så känns det nu. Tänk att viss tajming aldrig slår fel och när man trott att man varit förberedd så kommer det tusen nya saker. Min hjärna just nu ladies, not looking that great kan jag säga. 

KAOS. Jag måste lista ner, andas ut och göra en sak i taket. Det blir för mycket ibland och DAMMNNNN vad den här veckan blev just det. Jag har typ sovit 4 timmar på hela helgen. Fresch, i feel so fresch. Vaknat en gång i timmen för att kolla mailen och om någon ringt. Alltså NEJ. SÅ får jag inte göra mig mot migsjälv. Absolut inte. Jag gillar det ju inte. Not worth it.. Så skärpning Tofva, skärpning. Let shit go.

Jag har totalt glömt bort att ta hand om migsjälv mitt i allt. Bara kört på, vilket är skit. Nä hörrni, jag måste ta tag i detta nu.
Det sjukaste av allt är att jag hunnit möblera om hela lägenheten, ingenting står på samma plats längre. Men vips så har jag ett helt rum att kalla kontor, inte en liten plätt längre! 
Så visst finns det saker att fira!
Men ibland måste man också få säga STOOOOOOP!!!

Hur var er helg?
Förlåt har inte ens hunnit svara er på Instagram eller mail.
Men det kommer nu under kvällen! Promise!
Kram på er

Kommentera gärna:

Bloggarkiv