67D3636F-6611-4245-A46B-25C5290D76D6

3 TIPS PÅ HUR DU KAN BLI PIGG!

SLUTA säg att du är trött hela tiden
Det hjälper dig INTE. 


En av frågorna jag oftast får är hur jag håller mig pigg. Eller kanske hur man blir pigg. Här kommer mina top 3 tips på hur jag fortsätter vara en pigg person. Ej i ordning såklart. Alla är fanken lika viktiga. Trust Me.
Och Du, snälla, gör digsjälv en tjänst:

1. Jobba med det du ÄLSKAR.
- Det finns ingenting som ger mig så mycket energi som mitt arbete. Jobbar man med någonting man älskar får man energi genom arbetet. Detta kan ju såklart appliceras på andra saker utöver jobb. MEN jobb är en otroligt viktig del i mitt liv, så det blir automatiskt mitt ställe att faktiskt ladda min livsglädje. 

2. Ät bra
- Kosten, den här jädra kosten. Men den är A och O. Håller jag mig borta från mejeri, röttkött och godis generellt så flyger jag fram. För mig funkar det toppen bra. Men jag är inte superstrikt. En bra balans är såklart det bästa. Men mejeri går ofta fetbort för min del. 

3. Sov så många timmar som DU behöver.
- Jag behöver rätt mycket sömn. Gärna 8-9 timmar faktiskt. Då mår jag som bäst, sen är det i princip omöjligt att få till alla dagar i veckan. Speciellt om det finns någon som kallar på ens uppmärksamhet.. haha, kärlek ni vet. Men någongång i veckan försöker jag sömnboosta mig. Då somnar jag gärna vid 20 snåret och sover till 7. Jupp. Hur många timmar behöver du? En av mina närmaste behöver inte mer än 5 timmars sömn och klarar sig utmärkt på det. 

Nu ska jag unna mig. SheetMasks. For life.

XO, Tofva

 

Kommentera gärna:

Bloggarkiv