67D3636F-6611-4245-A46B-25C5290D76D6

SLUTA FUSKA MED KOSTEN!

Minns inte ens sist jag gjorde en gröndrink till migsjälv.. å grön drink. Nu tänker jag direkt på Z som lärde mig det ordet.. Hon tar alltid en gröndrink på morgonen. SuperLady!

Nu måste jag skärpa mig igen.

"HÅLL DIG PÅ BANAN MED KOSTEN!!!"


Jo, visst, ibland, typ någongång i månaden kan jag äta saker som inte är dåliga för mig, MEN nu har jag spårat. Ja, någongång skrev jag. INTE VARJE DAG! Blir så irriterad på hur jag tänker ibland. Fanken. 
För mycket socker, gluten, skit, allt. Jag har tappat rutinen! Damn! Jaja, jag vet att man ibland faller ut. Men allvarligt talat, allt påverkas när jag gör såhär mot migsjälv. Jag mår inte bra i kroppen då helt enkelt och inte i huvudet heller.

Ok, imorgon börjar jag om. Eller jag börjar om NU. 
För det kan jag faktiskt göra, man behöver inte vänta på en "ny dag", man kan göra vissa förändringar direkt. Det bästa är att jag vet att det känns bättre redan om två dagar. 

Yupp. Det där med att vara känslig för kost är fanken inte alltid kul och jag måste sluta tro att jag kan äta vissa saker och tro att det ska trilla på som vanligt. Det gör faktiskt inte det. Ärligt talat nu Tofva, det gööööör faktiskt inte det!

Oveeeeer & out!

XO, Tofva

Etiketter: må bra mat hälsa

Kommentera gärna:

Bloggarkiv