67D3636F-6611-4245-A46B-25C5290D76D6

PEPPELINI

Påminner migsjälv om det här. Tänk vad mycket som sitter i huvudet. Vill du så kan du. Ibland behöver jag skaka om migsjälv, förstår du hur jag menar då? Lite sådär påminna mig om hur bra jag är på vissa saker, eller kanske mer känna att jag gör det jag är bra på, att jag sysslar med det jag kan, vill och brinner mest för. Livet har så mycket att erbjuda! 

När jag behöver extra pepp kan bara kila in här och på instagram och komma tillbaka till startlinjen igen! Hur bra!? Givetvis kan jag också ringa en vän såklart, men ärligt talat är jag en riktig jääääkel på att peppa igång migsjälv. 

Hur mår ni idag? Snart är den här veckan också over and out. Nästan lite smått galet. Swish swiiiish vad tiden springer iväg och just nu vilar den bästa tiden precis framför oss- vi har klarat vintern! Heja Heja Heja oss! 
Vill också passa på att tacka er alla fina peppisar för era fina meddelanden ni skickar till mig, ni är fantastiska. Hoppas bannemej ni vet om det!!! Önskar jag kunde ge var och en av er världens största kram ikväll! 

Ni är bäst, Vi är bäst! 
Xo, Tofva

Kommentera gärna:

Bloggarkiv