67D3636F-6611-4245-A46B-25C5290D76D6

MONDAY CALLING

Tröja och pannband från H&M

En ny vecka ligger framför oss. Jag älskar numera måndagar. Kan känna mig pirrig inför att hugga tag i inkorgen, fakturera och börja illustrera. Det är sååå himla roligt! Extra laddad är jag nu efter den här pang helgen som var också. YAAY! 

Har ni kallt hos er? Imorse stod tempraturen på 1 grad.  EN GRAD!? Dags att byta till vinterdäck snart, känns som om det kan komma snö vilken sekund som helst typ. PUH!. 
Tänk att det kan gå såhär fort? Vi hade ju nyss 30 grader, haha. Vad gör ni i veckan? Något speciellt ni ser fram emot? 

Jag ska jobba jobba jobba, träna lite, käka lunch med godigar och sen blir det röja med minisarna. Det är kul när alla träningar osv har börjat dra igång! Sånt gillar jag. Hösten kommer ändå med massa fördelar, man får klä på sig lite mysiga tröjor, tända ljus, äta massa gott, ta höstiga prommisar och börja tänka på julklappar... haha, nej det sista undviker jag gärna ett tag till tror jag.

Nu väntar ett gäng ordrar som ska packas. Hurra! 
Du är fantastisk, glöm inte det!! Och om du glömt, så påminner jag dig nu- DU ÄÄÄÄÄÄÄÄÄR GRYM!

Go get it today girl!
XO, T

PS. dagens fet diss går till PostNord, hur är det möjligt att de tappar bort post eller att posten typ kommer 14 dagar efter de postas. Å dyrt är det också! FY FANKEN: Hade jag kunnat leverara era beställningar personligen hade jag mer än gärna gjort det!! Aja, dags att shake that offfff, men så trist bara. 

Kommentera gärna:

Bloggarkiv