67D3636F-6611-4245-A46B-25C5290D76D6

KAN VI PRATA OM PMS?!

Hej, här är jag idag. Typ så iallfall.

Kan vi ta en stund och bara prata om PMS?! Varför finns det ens? Vissa månader är den knappt märkbar och ibland så känns det som att jag vill ha ett lufttäcke på mig konstant så ingen går in i mig eller rör min tuttar,, haha. Typ som den här gången. Mina tuttar känns som dom är lika stora som mig, det är dom såklart inte, men känslan, ni vet känslan. Det är en annan grej med den här jäääädra pmsen- känslan. Jag blir känsligare, lite mer nedstämd, känner in lite mer. Men direkt när PMSen är över, då dansas det igen. Är det inte helt sjukt?! Att man inte har blviit helt knäpp alltså, bara det är ju ett mirakel.. Och det här ska hända varenda månad fram till klimakteriet. Kan jag få hamna där nu istället?! Så trött på att vara kvinna, iaf just nu, varför är det vi som måste gå igenom allt, alla pms grejen, mens och bära alla barnen. Kan jag få ta bort allt sånt!? Snälla, bara just nu iaf. Ett tag?! Idag tycker jag faktiskt rätt synd om migsjälv, eller sådär synd om kanske, men mest bara KOM IGEN KAN DET GÅ ÖVER NU. Den här gången är extra dryg av någon anledning. Jag bara väntar, väntar och väntar.. Ni vet, det där med att vänta är inte min grej direkt. Ska stå på huvudet om en stund, då kanske jag psykar ur kroppen att its time to let shit go, haha! 
Så trött på det här nu. Tror jag steriliserar mig. Då borde ju pms försvinna också eller? Har man kvar sin cykel då? För den kan faktiskt dra idag, riktigt långt bort.

Kram på er. 
Mvh Pms monstret som INTE vill vara kvinna idag.

Ps. Något jag kan vara glad för idag är iaf att veckans aktiviteter är över för kidsen, haha. Jag kan då alltså bara få gå runt i mjukiskläder hela dagen, jobba hemifrån och tycka synd om mig utan att behöva bittra ner alla jag träffar vanligtvis. 
Se, det finns alltid något att vara tacksam över! 
HAHHAHA

Kommentera gärna:

Bloggarkiv