67D3636F-6611-4245-A46B-25C5290D76D6

HERE'S TO STRONG WOMEN

SÅÅÅÅ träningen är igång för den här vintern. Fy fanken vad underbart. Mitt mål är att gå till gymmet 2-3 gånger i veckan. För det mesta kommer jag bara att springa/gå på bandet då jag tycker det är roligast, men det blir en del övningar också.

Fanken, jag är 31 år, har varit sund rätt länge, men jag är inte stark fysiskt. Vilket jag vill bli, jag vill bli gammal och kunna leka med mina barnbarn om sisådär 20 år, då måste jag bygga lite. PLUS att jag mår otroligt bra av att röra på mig. Motion och kost är det viktigaste för att jag ska vara effektiv, må bra och hålla psyket i styr. Om jag slarvar med detta blir jag inte en rolig person, då faller jag ur. Saker blir lättare när man rör på sig. 

Jag och Skippiiii har fått in en bra morgonrutin på mornarna nu också, vilket känns otroligt bra och roligt för oss båda. 
Vi vaknar runt 6:30- jobbar en stund, eller gör iordning barnen för skola (beroende på om det är mammavecka eller inte) sen tar vi oss ut på en 30-40 min prommis. UNDERBART!!
Under den tiden rensar jag skallen, får till prio som gäller under dagen och kommer i fas.

Det absolut viktigaste för miig numera är hälsa,
Det är skönt att jag lärt känna min kropp som jag gjort under de senaste året. Den är stark psykiskt, men fysiskt har vi lite att jobba på. Allt funkar sålänge jag sköter det jag måste. Självklart ramlar även jag ur ibland, men då är det bara att ta tag i det igen- det är aldrig försent att börja om! Glöm inte det. Så om du haft en piss morgon idag, börja om- gör det nu.

Ta hand om er. Vi hörs snart igen! Puss

Någon som testat dessa?
Letar efter ett par lurar som kan funka när jag springer/tränar?

Kommentera gärna:

Bloggarkiv