67D3636F-6611-4245-A46B-25C5290D76D6

VOBBELI VOB VOB?

Å så vare dags igen för lite sjuka barn. Sån tur var verkar det inte vara något långvarit, utan mest lite hest och skruttig i hals. Men pigg utöver det. Mysisar. Fanken, vad gör man inte för ens barn lixom. Kan lätt sitta uppe hela nätterna för att jobba så jag sen kan spendera dagarna med dom. Numera går ju en i skolan, den andra på föris, men iaf- det är såååå skönt att faktiskt kunna styra dagarna som man vill. Jag värdesätter tid med dom så otroligt mycket.
De är bara "små" en kort period i livet. Om bara några få år så kommer de hellre vilja umgås med vänner all vaken tid.. Puh! 

Har blviit bättre på att inte stressa upp mig och över när de blir sjuka, inte somnar vid 19 osv- det gör ingenting. Saker får bli som de blir. Sålänge alla mår bra. Jobba blir prio 2 då. 
Älskade små skatter, inga ord kan beskriva kärleken man har till sina barn. Häromdagen ville inte mini somna, hon tittade på mig och sa:: men mamma, vi har ju så roligt, då kan man inte somna. Finsaste lilla älsklingen. Ta vara på tiden hörni, den kommer inte igen. 
Kram på er. XO, T

Jag jobbar på fram till 13 snåret idag, sen får det bli mer jobb när älsklingarna somnat ikväll! PLUS att vi måste tvätta min bil, alltså den är typ grå, inte vit längre- YUCK!!!!

Kommentera gärna:

Bloggarkiv