67D3636F-6611-4245-A46B-25C5290D76D6

JORÅ.VOBBIIIiii

Vi såg två filmer idag, bla den här- Djurens hemliga liv. Kidsen ÄLSKAR den och jag med! Blir så inspirerad!

Jorå. vi körde en hemmadag idag också. Imorgon blir det likadant, men mini smiter till föris. Den stora är numera i princip självgående. Nu är han inte sjuk sjuk sjuk, utan mer ont i sin hals, så då är det lixom mest mys som gäller. Lite extra lyxigt att bara få umgås med en av mina älsklingar. 

Jag får helt enkelt göra som nu, jobbar på kvällstid ist.
Uppdaterar lite här, fakturerar och nu ska jag strax börja rita lite korrigeringar på porträtt som ska iväg. Jag packar inga ordrar kvällstid när minisarna är här. Tar inte risken att någon vaknar, då vill de ju såklart hjälpa till! Så duktiga också!

Idag pratade vi om att driva eget företag. Att det är lite olika från när man är vanligt anställd hos någon annan. Vissa saker måste jag svara på eller uppdatera. Så är det bara. Oftast går det ju jätte bra att svara på kvällen, men ibland är det N U. 
Barnen frågade mycket och vi pratade om vad företaget hette. Den ena har stenkoll, den andra sisådär, men hen ska också bli chef, haha. Så gulliga. Fanken, känner mig rätt stark i att vara ensamstående, driva eget och bolla allt som har med vardagen att göra, saker går lixom ihop. Klappar mig lite extra på axeln idag. Bara några små bryt också, haha. Men det har nog de flesta föräldrar ibland. Jag gillar att prata, men vissa här hemma pratar från att ögonen slås upp på morgonen tills de inte kan hållas uppe längre, haha. AMEN! HAHA!

Sov gott, nu ska den här SuperMaman jobba lite till!
Magiska ordrar som kommit in idag! HURRA!

XO, Tofva

Kommentera gärna:

Bloggarkiv