67D3636F-6611-4245-A46B-25C5290D76D6

MYSIGASTE HELGEN 

Vart börjar man ens efter en sån här helg? Åh! 
Så fylld med kärlek. Gosat så mycket och verkligen varit här och nu med kidsen. Det gör så mycket alltså. Alla lekar, spel, bus, jage, kuragömma, gå på match, filmmys- ALLT! Den här ålder de är i nu är mer än magisk. Verkligen. Så tacksam för att ha så fina barn. Ler när jag skriver det här lixom. Magi!

Något annat jag verkligen märkt skillnad på är pigghet. Jag tar sedan ett tag tillbaka 2 D-vitaminer varje morgon, OH LORD vilken skillnad det gör. Jag är piggare hela dagen, inte på ett speedat eller obehagligt sätt, utan mer jämt och bra. Så mitt tips till er är att börja läka D-vitamin. Kanske kan det också vara att jag numera också tar järn? Herregud, den här kvinnokroppen ibland. Man tror att man har bra koll och sen bah: ÖH NEJ, DET HAR DU INTE. Skönt att man kan fixa saker rätt fort iaf. Hurra för det!

Rosa Prinsessa har också passerat 11 000 följare på Instagram!!!!!!!! Hur SJUKT!??!?! ah!! Följer du där? Do it!

Helgen har varit magisk, nu ska jag ladda upp inför en arbetsvecka deluxe och bli av med halsontet jag vaknade upp med imorse, jag skulle ju träna ikväll- MEN skippar det. Tänker att jag tapprar upp ett bad, dricker lite ingefära och börjar smygjobba lite istället! Jorå! Bara för att jag kan! 

Njut av livet älsklingar OCH gör det du brinner för. Det blir så jävla bra då. Du FÅR ENERGI tillbaka. jag lovar. Det är också väldigt viktigt att ta bort saker/personer som dränerar dig. Jo, du kan faktiskt göra det.

XO, T

Kommentera gärna:

Bloggarkiv