67D3636F-6611-4245-A46B-25C5290D76D6

Mitt i livet 

Good morning!!!

Hur mår ni? Är ni laddade inför julen? 
Sen jag fick barn har jag tyckt om julen mer, men handen på hjärtat gillar jag inte julen supermycket. Påsken är mer min tid, kan mina byta? Kidsen älskar julen dock, så det är för dom jag fixar. Helt klart. Svårt med julklappar iår tycker jag. Har lixom fått avsmak av allt som köps bara för att köpas. Allt har gått i överstyr. Önskar mig lixom inte ens någonting själv iår heller. Men det kanske är såhär det är när man blir äldre. Traditionerna tar vi över helt enkelt och för vidare. En annan grej jag tänker mycket på är alla barn som far illa under julen pga alkohol. Jag dricker inte alkohol så får min del är det inget mina kids ska behöva ha med sig under deras uppväxt. Usch.

Om det blir så något år att jag inte firar julen med mina små älsklingar så ska jag hjälpa ensamma eller hemlösa under julen. Just det där med ensamhet. Så många som 
är ensamma under julen. Något jag kan relatera till såhär efter separationen. Många utgår ifrån att man lever på som vanligt tror jag. Har några fina vänner som hör av sig och faktiskt frågar hur man har det. Men ärligt talat så är det en del som inte alls hör av sig. Som typ kollar på ens instagram och dömmer utefter hur det ser ut en ens feed. Rätt iRoniskt alltså. 
Ser inte ens såna människor som vänner längre, strykt bort.

Ah, den här världen är skum, konstig och märklig. 
Vilket märkligt inlägg det här blev, som en liten soppa med massa olika ingredienser. Men så är livet ibland, ett ihopplock. 

Xo, T
 

Kommentera gärna:

Bloggarkiv