67D3636F-6611-4245-A46B-25C5290D76D6

THIS IS YOUR YEAR

Girl, det här är till dig som går igenom något svårt just nu. Saker kommer bli bättre. Jag lovar dig. Det kanske inte känns som det just nu, när du är mitt i det. Men saker komma släppa, du kommer kunna gå vidare, Du kommer kunna andas, skratta och leva igen. Det kanske inte känns så exakt just nu. Men det kommer. Du kommer komma ur det här starkare, säkrare, bättre, snyggare, smartare... allt. Allt. Du kan få precis vad du vill, men ibland testar livet en. 

Följ bara med, låt dagarna komma och gå, men ge inte upp. Försök ta dagliga promenader, spring, ät bra. Drink ingen alkohol, det blir bara värre. Var rädd om dig. Gör de där sakerna du aldrig hade tid med förut. De där sakerna du aldrig kunde prioritera. Säg tre saker du är tacksam för varje kväll. Du somnar med en bättre känsla. 

Lär dig att kunna vara själv, men inte ensam. Förstår du skillnaden? Bli din bästa vän. Välj personer i din närhet som ger tillbaka, som uppskattar dig, som finns där, på riktigt. Släng resten, trust me. Det är inte värt det. 
Behandla dig som du skulle behandla din bästis. Det är så lätt att ge andra råd, nu är det dags för dig att följa dom själv.

Honey, du kommer klara det här, om inte livet skulle komma med några downers, så skulle du aldrig uppskatta the uppers. Du vet att jag alltid hejar på dig. Älska digsjälv. Du är värd det. Ditt liv är värt det. Du vänder skeppet i år. Helt övertygad. Det här är din bok, om ditt liv. Fyll bladen med det du vill. När något inte blir som du önskar säger du bara: THANK U, NEXT.

XO, T
 

Kommentera gärna:

Bloggarkiv