67D3636F-6611-4245-A46B-25C5290D76D6

DAG 8 på 2019

Hej!!!! Peppens mamma här idag alltså...
Det känns som jag har ett ton energi, så med andra ord fungerar min kost precis som den ska. Jag har hållt i det otroligt bra sen 27/12. Jupp, det var då jag inte pallade må skit i kroppen längre. Under December lät/testa jag att få äta allt.  Det resulterade i otroliga humörsvängningar, dålig hy, dålig sömn och allmänt orkeslös. Visst är det otroligt ändå? Hur stor betydelse det faktiskt har! 

Så dag 8 på det nya året, hur mår ni?
Har ni börjat jobba igen? Är vardagen igång lixom?
Imorgon börjar vår dag rulla på som vanligt. Skolstart igen efter ett långt jullov för kidsen. Så skönt och lyxigt att få ge dom ledigt en längre period tycker jag. 

För min del väntar jobb. Jag har iof jobbat ett tag nu, var lite ledig under julen, men sen saknar jag att jobba. Nu när jag haft barnen har jag jobbat en del kvällstid. Det är faktiskt en av fördelarna med att driva eget, man kan jobba närsom. Så medans andra jobbar som idag- en tisdag- så kan jag vara ledig. Så himla härligt. Ikväll när de somnar slår jag upp datorn igen. Nu kollar de på film.. så alla vilar lite efter lite lek och bus i snön. 

Det är också ett tips till er som säger att det är svårt att få in träning, gör aktiviteter med kidsen som innehåller rörelse. 
Vi har varit på badhuset många gånger under jullovet och det är allt annat än lugnt och skönt, hahaha. Plus att när man lär dom simma i den stora bassängen, då måste man ju själv simma deluxe. SÅÅÅÅ HIMLA BRA!!!! 

I love her, Skipps. Riktigt bra team alltså. 

Lite av det jag köper hem som jag vill ha hemma. Kikärtorna brukar jag mixa ner till en röra- typ hummus. Det är magi till grönsaker. Just nu är det mycket "ren" mat jag äter. Inget som direkt tar tid att laga,, man behöver göra lite förarbete, men sen lagar det sigsjälv. Grönsaker i ugn är magi, linssoppa testade jag i helgen och föll pladask. Fanken 2019 börjar riktigt riktigt bra. Kan bara göra mitt bästa för att det ska forstätta såhär. Nu är det däremot några skruttar som ska få våfflor, sådär sista dagen innan alla rutiner drar igång igen! 

Ta hand om dig och er. XO; T

Kommentera gärna:

Bloggarkiv