67D3636F-6611-4245-A46B-25C5290D76D6

VAD FANKEN HÄNDE?!

Som ni säkert vet så har jag de senaste 3 månaderna haft livets hell pms. Alltså jag skämtar inte. Jag vet ju vad det är och hur det känns, så på det sättet har jag det under kontroll så att säga. Har inga problem att prata om det, sånt hjälper.
MEN nu ska ni få höra det sjukaste av allt:
Typ 2 dagar efter julafton pallade jag inte äta allt det där jag vet att min kropp inte han hantera, godis, bröd, lakos osv.. så jag tog bort det till typ 90% av min kost. Har under tiden inte ens varit sugen om jag ska vara ärlig. De positiva känslorna i min kropp har lixom vägt över 10000 gånger. Förutom den gången jag verkligen ville ha pizza från Basta här i stan, då unnande jag mig det.. Utöver detta har kosten mest bestått av vegetariska alternativ, mycket linser och extremt mycket grönt. 
Det jag skulle komma till var att den här månaden har jag inte känt av pmsen. Inte ens i närheten av vad den brukar vara. Jag har också gått upp i min dosering av magnesium. Men hur galet är inte det!? Jag kommer absolut att fortsätta såhär, för att ha en sån där störd pms som jag haft sista månaderna är inte roligt tycker jag och säkert inte vissa i min närhet heller... nämner inga namn, HAHA!

Alltså håll tummarna nu. Fy fanken. Flyger fram idag, har typ flygit fram i några dagar nu och det är vanligt de där dagarna när jag mår som allra värs rent humörsmässigt. Alltså QUEEEEEEN OF EVERYTHING!!!! 
Har du eller har du också haft störd pms?

Happy clappy på den hörrni!!
XO, T

Kommentera gärna:

Bloggarkiv