67D3636F-6611-4245-A46B-25C5290D76D6

Det där med att tro..

 Något jag funderat på senaste tiden är det här med att tro på sigsjälv. Hur andra kan påverka den känslan. Negativt alltså. Positivt är en helt annan grej, men hur människor gärna lägger över sina åsikter, tankar och oroligheter på en. Varför gör man ens så? Att komma med kommentarer som . ”Åh, det hade jag aldrig vågat eller ooohhh vad modig du är!”
Vad är det man vill säga egentligen? 

Fanken, ibland har jag lust att bara ifrågasätta sånt. Vilket jag ofta också gör. Undra när man kommer inse att människor tycker om olika saker, väljer olika liv och drömmer om olika framtider. Kan man inte bara låta en vara fri i sitt liv.
Förstår ni hur jag menar?
Att man ofta ska behöva stå till svars, hur man tänker kring vad man ex jobbar med osv. Gudars vad jag blir trött ibland. Speciellt när man kör eget. Alltså vet ni, vissa människor är sånna jäääädra bakåtsträvare. Sånt kräks jag på. 200%. En annan grej är att man som egen ofta inte jobbar 9-17. Utan man styr oftast själv tiderna. Det betyder inte att man jobbar mindre eller mer. Men det är som att folk får panik när man inte gör som alla andra. När man kanske istället jobbar kvällstid en fredag. Oj oj oj. Den är jääävligt jobbig för många alltså. 
Bara en liten reflektion och tanke här.
Brukar du lägga över dina orostankar på andra? 
Ärligt talat, jag fattar inte grejen. Jag har svårt att tro att vissa av frågorna och skulle ställas till Lasse 56 bast lixom. 

Xo, T 

Kommentera gärna:

Bloggarkiv