67D3636F-6611-4245-A46B-25C5290D76D6

VAD ÄR DET JAG VILL HA?

Ny vecka, Ny...? Äsch, klyschigt...

Vaknade tidigt idag, lika bra. Satte klockan på strax efter 6 trots att den här dåren inte kunde somna förrän närmare 1 igår WHat the HELL!! Men men.. inte så mycket att göra åt det nu.
Det som är ännu sjukare är att jag faktiskt är pigg. 
Den här veckan är det inte mammavecka, så imorse hoppade jag faktiskt ur sängen som vanligt iaf. Jag är lixom pigg på insidan, det är svårt att förklara. Men på något sätt är jag redo för nästa kapitel i mitt liv, kärlekskapiteket? Kan det vara något sånt. Det har faktiskt gått  över två år sen vi separerade nu och jag är så tacksam för att det gått så bra. So far har jag inte velat ha något förhållande eller relation sådär... inte känt 100% och ärligt talat så tycker jag om att vara ensam med migsjälv. Det är skönt. Det är också skönt att känna att jag är trygg i det, trygg i att inte ha en man som ska stödja upp. Inte för att det är fel för de som gillar det, men jag kommer aldrig bli en sån tjej som "behöver" ha någon. Not happening. 

Så vad sjutton är det jag söker mig till nurå?
Ska jag lägga upp en lista?! HAha. Nej, inte va?
Nej, alltså vem fanken gör en lista.. omg.. 

Åh herregud., vet inte ens om jag ska fortsätta skriva nu.. hahaha.. blev föööör privat. Eller? 

Kort och gott, I´m ready. Men någon vardagsrelation kommer jag troligtvis inte vilja ha igen, jag är nog mer av en tjej som vill plocka livets godbitar. Sen är det ju så att mina kids kommer ALLTID komma före allt annat.. precis exakt så som jag vill ha det. For life! 

Önskar er världens bästa dag och gudars vad dettta var ett krypiskt inlägg va?! HAHA

XO, T

Kommentera gärna:

Bloggarkiv