Copyright © 2014-2019 Rosa Prinsessa. All rights reserved.

info@rosaprinsessa.se ll www.rosaprinsessa.se

- Shipping worldwide -

CREATIVE FOR LIFE

Do the things that
make you smile 

Hela mitt liv har jag ritat, suttit timme efter timme, bläddrat i modemagasin, inspirerats, känt kreativiteten flöda.
Viljan att skapa sitter i min benmärg.


Jag är född i ett färgsprakande Miami på 80-talet, delvis uppvuxen i den lilla fiskebyn Grebbestad på västkusten.
Idag försöker jag kombinera hårt arbete och ett närvarande föräldraskap i mitt rosa hem i Falun, där jag bor med mina två barn. Kontrasterna har alltid lockat mig och samtidigt har jag behållit fötterna på jorden, men huvudet bland molnen.

2014 bestämde jag mig för att sluta på mitt vanliga jobb och satsa på mitt företag- som jag döpte till Rosa Prinsessa. Idag illustrerar jag i princip vad som helst baserat på kundens önskemål. Ofta handlar det om personliga porträtt på barn, hela familjer, enskilda personer, bröllopspar och t ex dop. Jag illustrerar också företagsprodukter och visionskartor etc. Tillsammans skräddarsyr jag och kunden något unikt och exklusivt. Ett personligt konstverk.
Tillsammans skapar jag och kunden magi.

Såhär några år efter att jag startade Rosa Prinsessa har jag skapat ett varumärke.

Jag värdesätter högt att mina kunder är en så heterogen grupp. Småbarnsföräldrar, företagare, idrottspersonligheter och offentliga personer. Alla med unika önskemål och behov.

Företag kontaktar mig för kreativa samarbeten. Kunder kontaktar mig för de vill att jag ska skapa något unikt för dem. Att få skapa och vara kreativ har alltid varit min dröm. Idag är det mitt jobb. Låt aldrig någon säga till dig att du inte kan, att din dröm är galen och att det inte går.

Let’s create some magic! 

XO, Tofva