67D3636F-6611-4245-A46B-25C5290D76D6
Tänk att vissa meningar man läst, kommer på eller ramlar över på något sätt betyder mer än andra. Vissa quotes kan jag skratta lite åt ena stunden och andra stunder är det som om den talar till mig. Är det inte märkligt va? Jo. 

Så vad händer i ditt liv idag? 
Jag fokuserar 100% på porträtt idag. 
Riktigt skönt. Passar ganska bra också för tror att någon liten här hemma kan ha smittat mig med lite förkylningssymtom.. man tackar! Haha! 

Dags att rita vidare, ville bara säga hej! 
Xo, T

Druuuuumroooolll! 
Ni önskade att jag ska skriva om vad jag käkar och lite inspo. So here we go!

Jag dricker min frukost. Efter år av att seriöst vara helt vilse i mitt frukostätande har jag äntligen hittat det som passar mig.. ja, ni läste rätt- som passar MIG. Det betyder alltså inte att det kanske passar dig. Men varsågod att testa om du vill. Frukosten är det som startar min dag. Utan den funkar jag sämre, jag blir en dålig version av migsjälv. 

Den består utav: 
En banan
2 nävar spenat
jordnötssmör 
havredryck 

Voilà! Drink up. 

Vanligtvis äter jag ingenting efter kl 18 och när jag har barnen blir det frukost ca 8.30 när jag läser mailen. Veckorna då jag inte har barnen blir det frukost först fram åt 10 tiden. Skillnaden är att jag bränner betydligt mer när jag har barnen. Så jag behöver fylla på min bensin snabbare på morgonen. 
’Anledningen till att jag inte äter efter 18 vanligtvis är för att jag vill ge min kropp chansen att rensa sig under natten, att få jobba med maten den fått under dagen och att faktiskt få känna mig hungrig. Det har jag lyckats få till nu. Wiho!

Sen är det lunch. Oftast massa sallad som grund. Min favorit är blandad sallad som jag sen lägger till avacado, tomtat, broccoli, bönor.. bra grund för mig. När jag behöver lägger jag även till fetaost, mozzarella, hårdost eller typ bulgur. Vet ni hur många sätt man kan variera en sallad eller? 

Oh my gosh!!!

Jag utgår alltid ifrån sallad och grönsaker. Sen beroende på dag varierar jag min topping. Jag äter sällan kött. Kanske någongång i månaden. Det är inget min kropp saknar what so ever heller. Den gillar mest grönt. Skönt, men barnen äter kött oftare än mig. Men det är en helt annan historia. Hör inte hit. 

Mellan lunch och middag blir det en smoothie. Typ samma som min frukost. Eller kanske en snack istället som består banan och jordnötssmör. Blanda det bara och ät med sked typ. As lätt och ger mig det lilla extra för att orka mer.
Jag försöker dricka vatten. Iaf 2 liter per dag. 

Sen var det middag. Ärligt talat så blir det ofta det jag åt till lunch. Kanske har jag kvar lixom,. Onödigt att slänga mat tycker jag. Man använder upp det som finns. Om jag lagar någonting till barnen kan jag ofta använda det, men kanske byter ut köttet mot något vegetariskt istället tex. 

En bra grej man kan försöka tänka på är att lägga till istället för att ta bort ur sin kost. Att ta bort är oftast tråkigt och känns negativt. Men att lägga till blir lixom bonus. 
Hjärnan fungerar konstigt ibland och det gör kroppen också, att lägga till exempelvis mer grönsaker är ju bonus. Hurra. 
Alla hittar förhoppningvis det som funkar bäst för en själv. 
Såhär ser mina dagar ut vanligtvis. 

Jag älskar det. När man frågar hur jag kan hålla mig från att äta massa skit så är svaret rätt enkelt.. köp inte hem det bara. Det finns ingen som tvingar dig att handla skit. Så mitt sista tips för ikväll: handla aldrig mat hungrig. 

Haha, sov gott alla godingar.
Nu laddar vi inför en ny dag imorgon.
Gudars, vad dagarna får fort...

Lite is good. Glöm inte att tacka digsjälv för dagen.
Jävla bra jobb du gör i livet, passa även på att nämna 3 saker du är tacksam för idag. Då somnar du mer positivt. Det har hjälpt mig många gånger under svåra stunder. För de stunderna har vi alla. För så är livet. Men du kan påverka mer än vad du tror. Det är iaf jag övertygad om.

Sleep tight
XO, t

Rosett från Petite Olivia och scarf från Kappahl

Gudars så roligt att ni vill se mer inspobilder kring hår och kläder. Jag frågade er igår på Instagram vad ni vill se mer av och topp 5 är:

Hårinspo
Outfits
Mat tips
Pepp
Hur man går vidare efter separation


Jag älskar att skriva när jag är på humör så framöver blir det mer content kring dessa ämnen. Hur låter det? Kommer ni på fler grejer så säger ni bara till. Ok?! Fanken, våren är påväg. Jag känner det. Nu lever vi tjejer. Visst! 

Ta hand om er idag.
Don’t forget yourself
xo, T

 Något jag funderat på senaste tiden är det här med att tro på sigsjälv. Hur andra kan påverka den känslan. Negativt alltså. Positivt är en helt annan grej, men hur människor gärna lägger över sina åsikter, tankar och oroligheter på en. Varför gör man ens så? Att komma med kommentarer som . ”Åh, det hade jag aldrig vågat eller ooohhh vad modig du är!”
Vad är det man vill säga egentligen? 

Fanken, ibland har jag lust att bara ifrågasätta sånt. Vilket jag ofta också gör. Undra när man kommer inse att människor tycker om olika saker, väljer olika liv och drömmer om olika framtider. Kan man inte bara låta en vara fri i sitt liv.
Förstår ni hur jag menar?
Att man ofta ska behöva stå till svars, hur man tänker kring vad man ex jobbar med osv. Gudars vad jag blir trött ibland. Speciellt när man kör eget. Alltså vet ni, vissa människor är sånna jäääädra bakåtsträvare. Sånt kräks jag på. 200%. En annan grej är att man som egen ofta inte jobbar 9-17. Utan man styr oftast själv tiderna. Det betyder inte att man jobbar mindre eller mer. Men det är som att folk får panik när man inte gör som alla andra. När man kanske istället jobbar kvällstid en fredag. Oj oj oj. Den är jääävligt jobbig för många alltså. 
Bara en liten reflektion och tanke här.
Brukar du lägga över dina orostankar på andra? 
Ärligt talat, jag fattar inte grejen. Jag har svårt att tro att vissa av frågorna och skulle ställas till Lasse 56 bast lixom. 

Xo, T 

Vem är redo för en ny vecka? Vi va?!

Veckan består av maniska jobbdagar, nejdå.. haha. Jag blandar ut det med roliga saker också såklart. Det här med att bara jobba och jobba heeeela dagarna de veckorna jag inte har barnen går bort. Man måste blanda ut. Iaf jag. 

Lite förväntansfull på den här veckan. Har satt upp några färska mål som jag planerat hur jag ska ta inom kommande dagarna. Kul va. Återkommer om hur det går. 

Vet ni? Ett av mina mål för året har jag redan tagit. Rätt stolt över det. Min visionboard påminner mig varje dag om vart jag vill och ska. Så amen to that.

Önskar er livets måndag-
å just det! Motivet här ovan ligger ny i min shop. Så klicka dig in dit. Du kan personifiera bilden så den passar just dig.

xo, T

Fanken, jag har så många grejer på min To Do List att jag blir lite snurrig i vilken ände jag ska börja, haha. Känner du igen dig? Alltså skulle man kunna få några timmar till idag tro? Kanske, maybe, perhaps? DÅ kör vi då! Hej å HÅ!!!!!!

Veckorna rullar på nu alltså. 
Nästan lite för fort va?
Gudarss en dag går ju snabbare än en blinkning.
Jobbar så fort jag bara hinner just nu, men försöker hålla helgerna jobbfria. Känner att jag behöver det. Tror de flesta behöver det. Kanske inte just helger, men att man har en tid då man faktiskt bara kan vara. Utan work mood.
Ah, ni fattar vad jag menar. 
Ta hand om er ii veckan. Det är min födelsedagsvecka och idag står det träning på schemat ikväll, förjääääädrans pepp på det alltså! WOOOOOHOOOOOOOO!

XO, Tofva

Jag ville så gärna skapa något med min smoothie jag brukar göra dagligen. Den här gör jag varje morgon, ibland också på eftermiddagen när jag behöver extra energi! 
Gör din smoothie, häll ner den i din takeaway och sen gör du det du behöver göra. ALLTSÅ JA!!!!!!!!!!

Den här Bestie muggen har en sån fin pärlrosa nyans. Perfekt. Lite kaffe, lite terapi med din bästavän. Blir inte bätttre än så!


AHHHHHHHHHHH!
Alltså har jag haft tusen armar idag eller? 
Gudars, det känns verkligen som det.
Dock bara en hjärna. haha. Dessutom har jag haft en liten skrutt hemma som inte var 100% imorse. Men men. Jag försöker att inte stressa i de lägena. Det är vad det är lixom. 
Så jag fick bara skruva upp min egna speed litegrann. Det gick ju bra. Vet ni hur jag vet att det gick bra?
FÖR IKVÄLL SLÄPPER JAG MUGGARNA!!!!!!
AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Ville mest bara säga det.. haha!
Puss från PEPPEN!

Som ni säkert vet så har jag de senaste 3 månaderna haft livets hell pms. Alltså jag skämtar inte. Jag vet ju vad det är och hur det känns, så på det sättet har jag det under kontroll så att säga. Har inga problem att prata om det, sånt hjälper.
MEN nu ska ni få höra det sjukaste av allt:
Typ 2 dagar efter julafton pallade jag inte äta allt det där jag vet att min kropp inte han hantera, godis, bröd, lakos osv.. så jag tog bort det till typ 90% av min kost. Har under tiden inte ens varit sugen om jag ska vara ärlig. De positiva känslorna i min kropp har lixom vägt över 10000 gånger. Förutom den gången jag verkligen ville ha pizza från Basta här i stan, då unnande jag mig det.. Utöver detta har kosten mest bestått av vegetariska alternativ, mycket linser och extremt mycket grönt. 
Det jag skulle komma till var att den här månaden har jag inte känt av pmsen. Inte ens i närheten av vad den brukar vara. Jag har också gått upp i min dosering av magnesium. Men hur galet är inte det!? Jag kommer absolut att fortsätta såhär, för att ha en sån där störd pms som jag haft sista månaderna är inte roligt tycker jag och säkert inte vissa i min närhet heller... nämner inga namn, HAHA!

Alltså håll tummarna nu. Fy fanken. Flyger fram idag, har typ flygit fram i några dagar nu och det är vanligt de där dagarna när jag mår som allra värs rent humörsmässigt. Alltså QUEEEEEEN OF EVERYTHING!!!! 
Har du eller har du också haft störd pms?

Happy clappy på den hörrni!!
XO, T

ÄLSKLINGAR!
Vi skapar det vi drömmer eller hur.
Iår gör vi fanken det!! 
Har två ap roliga grejer på G. Det ena är att BRICKAN SLÄPPS NU PÅ SÖNDAG KLOCKAN 21.00! AHHHH!
Alltså som vi längtat efter detta. 
Den andra grejer säger jag inget om ännu, måste få det klart först. Iår kör jag bara. Inte okontrollerat såklart. Jag väljer det jag vill göra och det jag vill jobba med. Det här är ens liv. Varför göra saker du inte vill eller mår bra av?! 

Ni som undrar vad som händer i webshopen just nu? Chill. Den håller på att uppdateras med nya motiv, haha. Så allt eftersom kommer det in nya fina motiv och kanske lite annat. 

Vad gör ni idag?
Jag ska försöka lägga upp en giveaway ikväll.
Där ni kan vinna en egen visionboard. Jag gjorde en till migsjälv i slutet av 2018. Den ser jag varje dag och den håller mig sååå fokuserad. Time to catch those goals. 
Jag tycker självklart att ni alla borde ha en egen visionboard. 

Time to kick some more asss nu ladies. 
Riktigt på G idag!

XO, T