8AB53B89-48E5-4D34-B173-B82431DB285C

Rosa Prinsessas första bricka!
Perfekt att ge bort till din vän som precis fått bebis, eller någon annan som vet hur det är med det där kalla kaffet! 


Älsklingar! Jag är så pepp på att berätta om det jag jobbat på sista tiden, jag har alltså designat en egen bricka!
Tanken slog mig närjag letat efter roligare brickor att ha sin frukost på, eller fika eller vadsom. Jag har inte hittat någon jag gillat och skrattat lite till. Ni som dricker kaffe och har småbarn kanske fattar vad jag menar med meningen på brickan: Kaffet hinner av någon anledning alltid bli kallt numera, haha!
Så jag gjorde en rolig grej av det hela och i veckan fick jag hem mitt första ex. ALLTSÅ den är magisk! Kvaliteten är fantastisk, En miljövänlig, svensktillverkad och den är hållbar, alltså sånna kvaliteter jag önskade innan jag började detta!

Brickorna är tillverkade för hand i SVERIGE. 
Tillverkad av förnybart material
Tål värme upp till 130 grader.
Ytan klarar av olja, alkohol, te, KAFFE mm. 

Hurra så roligt. De kommer komma in inom kort.
Brickans format är 27 X 20 cm. Perfekt för kaffe och smörgås.
Xo, T
 

Still going strong kan jag säga. Kroppen känns starkare och def på g. Underbart och skönt!!!! Försöker tänka att träningsvärk är något skönt och bra.. Håller ni med?
En annan grej, varför blir jag impulsig kvällstid? Helt plötsligt blir jag as pigg runt 22 och det är typ omöjligt att somna. WHY!?! Så vaknar jag med vargtimmen... haha!
Idag ska jag vara med på en tjejkväll i stan, riktigt kul!
Pepp! Kram på er

Det är konstraster i livet när man har varannanvecka tycker. Svårt att förklara, men rätt logiskt också. Det går bra, det är bara olika. Jag har fokuserat mycket på jobb de veckorna jag inte har barnen. So far har det funkat fint och jag har även behövt göra det eftersom jag inte jobbar så sent de dagarna jag hämtar från föris och skola. Vilket är lyx. Om man har möjligthet så tycker jag såklart att barnen inte ska gå för långa dagar där. Så då får jag jobba ikapp de andra veckorna.

Träningen går framåt, jag har ett program jag kör hemma på mornarna. Känns skönt att börja dagen med att veta att jag skräckt ut den och faktisktt gett den lite kärlek. På lunchen försöker jag ta iaf 30 min snabb prommis så man får i sig några av solens strålar. Hur gör ni?

Nu väntar JOBB deluxe! Woppa!!! Så kul!
Kram på er! Xo, T

Well hello there!
Jag gick och la mig riktigt tidigt igår, kanske runt 21, så underbart. Så när klockan ringde runt 6 imorse var det inga problem att gå upp. Underbart. Fanken, jag måste komma på sånna här "trix" under vintern. Det är nästintill omöjligt att vakna annars i detta mörker. Kroppen behöver sin sömn. 
Nu är vi lixom här, när solen typ är vaken från 9-14. Mmmm.. Kan vi försöka oss på iaf en 30 min prommis mitt på dagen eller? JO! Skippiii är riktigt bekväm av sig och verkar inte direkt älska att vara ute när vädret är grått och kallt. Ibland får jag typ släpa ut henne.  Precis som med migsjälv. 

Började den här dagen med lite morgonträning här hemma, använder min egna vikt och kropp vid hemma träning. Riktigt bra faktiskt och fokuserar mycket på att sträcka ut krioppen, behöver det just nu. Speceillt med mitt jobb, sittter i princip väldigt mycket under en dag och vill verkligen hålla! Både fysiskt och psykiskt.! 

Vad gör ni i veckan?
Ta hand om er! Nu ska jag rita i mååånnga timmar!
hej å hå!! Xo, Tofva

Jag fick feeling. Vad tror ni om att jag gör några liknande av dessa fast i A1. Alltså en superstor tavla. Gudars så snyggt. Penseldragen ser ni på bilden längst ner. Hur magiskt?! 
 

Alla har sin "kamp" mot klockan, eller kamp är kanske att ta i, fast ärligt vissa dagar hustlar man mer än vanligt. För att min träning inte ska gå åt fankens den här vintern måste jag leta upp några sånna där gummiband man kan ha när man tränar. MEN vart hittarjag de bästa? Tipsa mig gärna!
ÄLSKAR att träna med sånna, det är sååå kul ju!

Ps. Givetvis i rosa. Det blir roligare för mig då.
Jo, jag går igång på roligt. Livet kan vara roligt. Punkt. 
XO, T

Hej!!!!!!!!!
Is på rutan, -10 grader utanför, snö, ah ni vet. Vinter.
Julen är på g med allt var det innebär.
Vad ska man ens köpa till kidsen iår?
Familjeporträtt? haha! Jaa! Till alla andra iaf, haha. 

Nä, men skämt åsido. Om du vill hinna få ditt poträtt innan jul är det hög tid att beställa NU! 

XO, T

Vart börjar man ens efter en sån här helg? Åh! 
Så fylld med kärlek. Gosat så mycket och verkligen varit här och nu med kidsen. Det gör så mycket alltså. Alla lekar, spel, bus, jage, kuragömma, gå på match, filmmys- ALLT! Den här ålder de är i nu är mer än magisk. Verkligen. Så tacksam för att ha så fina barn. Ler när jag skriver det här lixom. Magi!

Något annat jag verkligen märkt skillnad på är pigghet. Jag tar sedan ett tag tillbaka 2 D-vitaminer varje morgon, OH LORD vilken skillnad det gör. Jag är piggare hela dagen, inte på ett speedat eller obehagligt sätt, utan mer jämt och bra. Så mitt tips till er är att börja läka D-vitamin. Kanske kan det också vara att jag numera också tar järn? Herregud, den här kvinnokroppen ibland. Man tror att man har bra koll och sen bah: ÖH NEJ, DET HAR DU INTE. Skönt att man kan fixa saker rätt fort iaf. Hurra för det!

Rosa Prinsessa har också passerat 11 000 följare på Instagram!!!!!!!! Hur SJUKT!??!?! ah!! Följer du där? Do it!

Helgen har varit magisk, nu ska jag ladda upp inför en arbetsvecka deluxe och bli av med halsontet jag vaknade upp med imorse, jag skulle ju träna ikväll- MEN skippar det. Tänker att jag tapprar upp ett bad, dricker lite ingefära och börjar smygjobba lite istället! Jorå! Bara för att jag kan! 

Njut av livet älsklingar OCH gör det du brinner för. Det blir så jävla bra då. Du FÅR ENERGI tillbaka. jag lovar. Det är också väldigt viktigt att ta bort saker/personer som dränerar dig. Jo, du kan faktiskt göra det.

XO, T

AH FREDAG!? REDAN! YAY!
Fanken en grej som slagit mig är hur mycket kärlek jag får via Rosa Prinsessa på Instagram. Alla är så fantastiskt gulliga, snälla och magiska i kommentarfälten och via DM's. TACK!
Jag menar det verkligen. TACK! 

Beställningarna har rasat in den här veckan och ingen är gladare än mig, jo ni kanske, säger en del. Men ärligt, det gör mig genuint lycklig. Jag får jobbamed det jag ÄLSKAR!

Idag ska jag på föreläsning. En av mina favoriter kommer hit, Isabella Löwengrip. Såklart jag måste gå då! Hon har inspirerat mig i många år, på alla plan! Hurra för det. Det är så viktigt att hitta kvinnliga förebilder. Så glad att hon finns för den yngre generationen också. We are all powerladies!

Nu ska jag jobba lite till, sen smiter jag iväg!
Ha en magisk fredag älsklingar.

XO, T

Vi såg två filmer idag, bla den här- Djurens hemliga liv. Kidsen ÄLSKAR den och jag med! Blir så inspirerad!

Jorå. vi körde en hemmadag idag också. Imorgon blir det likadant, men mini smiter till föris. Den stora är numera i princip självgående. Nu är han inte sjuk sjuk sjuk, utan mer ont i sin hals, så då är det lixom mest mys som gäller. Lite extra lyxigt att bara få umgås med en av mina älsklingar. 

Jag får helt enkelt göra som nu, jobbar på kvällstid ist.
Uppdaterar lite här, fakturerar och nu ska jag strax börja rita lite korrigeringar på porträtt som ska iväg. Jag packar inga ordrar kvällstid när minisarna är här. Tar inte risken att någon vaknar, då vill de ju såklart hjälpa till! Så duktiga också!

Idag pratade vi om att driva eget företag. Att det är lite olika från när man är vanligt anställd hos någon annan. Vissa saker måste jag svara på eller uppdatera. Så är det bara. Oftast går det ju jätte bra att svara på kvällen, men ibland är det N U. 
Barnen frågade mycket och vi pratade om vad företaget hette. Den ena har stenkoll, den andra sisådär, men hen ska också bli chef, haha. Så gulliga. Fanken, känner mig rätt stark i att vara ensamstående, driva eget och bolla allt som har med vardagen att göra, saker går lixom ihop. Klappar mig lite extra på axeln idag. Bara några små bryt också, haha. Men det har nog de flesta föräldrar ibland. Jag gillar att prata, men vissa här hemma pratar från att ögonen slås upp på morgonen tills de inte kan hållas uppe längre, haha. AMEN! HAHA!

Sov gott, nu ska den här SuperMaman jobba lite till!
Magiska ordrar som kommit in idag! HURRA!

XO, Tofva